Ledige stillinger

KOK åpnet badstudøren til sin første flytende sauna i Bjørvika i Oslo i februar 2018 og har i dag tre båter i hovedstaden i tillegg til badstubåter i Hamar, Holmsbu og Sandvika.

Badstuene leies ut til gjester både ved kai og til båttur på fjorden. I 2019 var det over 25.000 gjester på besøk og vi har store planer fremover.

Under her kan du lese mer om ledige stillinger som ligger ute akkurat nå.


Det er pr. idag ingen ledige stillinger i KOK Hamar

Motta flaskepost i innboksen

Nå og da sender vi ut nyhetsbrev med oppdateringer og annet snacks. Bli med!

Bli KOK-venn

Det er kommet nye tiltak som gjør at vi kan holde åpent for familie som bor sammen og kohort, for booking ta kontakt på mobil 93 00 81 81. Bookingkalenderen er blokkert i påvente av eventuell ytterligere forlengelse av tiltakene.

Hjelp.

Men; sikkerhet og helse er viktig for oss. Vi stoler på at myndighetenes nedstengning er et avgjørende tiltak for å unngå smittespredning, og vi ønsker jo at våre gjester skal være så trygge som mulig.

Nå jobber vi alt vi kan for å besvare alle henvendelser, og ber om forståelse for at det kan bli litt lengre svartid i en ganske presset situasjon. Har du booking hos oss som rammes av nedstengningen, sender vi deg en e-post for å finne en god løsning for denne. Du kan også logge inn her (scroll ned på siden) for å selv gjøre endringer i din booking.

I mellomtiden kan vi glede oss til å kunne bade, klemme, kysse, svømme, hoppe og le høyt og inderlig. Vi skal snart fryde oss over isvann og mestringsfølelse, kjenne skuldrene senke seg i en lun og deilig badstue, svinse rundt i byen uten munnbind, gå på kino, museum og biblioteket. Sitte tett rundt et bord og skrøne. Feire livet og friheten og fabelaktige folk.

Ikke minst gleder vi oss til å se alle deres begeistrede fjes som i skrekkblandet fryd dukker opp av iskaldt vann før en varm badstue og gode venner venter inne.

Vi ses snart igjen 💙 Ta vare på deg selv og hverandre, og hold ut!

Følg oss på Instagram

964